Haus Brabant

sfeervol en modern uitgerust

Huis Bar (bayernsturb’l)

Onze huisbar is enkel toegankelijk voor onze gasten. Niks moet, en (bijna) alles mag, Helmut staat met veel plezier achter zijn barretje, en tapt op z’n tijd een lekker Paullanertje.

Onze gastvrijheid en de huislijke sfeer maakt het dat vele die nooit in een bar komen, toch elke avond te vinden zijn bij Helmut in de Sturb’l.

Als het weer het toestaat verzorgen we ook een barbecue met alles erop en eraan op het terras in onze achtertuin. Met soms nog een kampvuurtje als afsluiter, je zult dan ervaren dat tussen de bergen een geweldige sterrenhemel is.

De wintergasten kunnen u ook vertellen hoe we de brabantse carnaval naar Oostenrijk hebben gehaald. De apresski wordt dan ook op de voor ons kenmerkende wijze invulling gegeven.

Naast de versnaperingen kunt je je ook nog amuseren met:

  • tafeltennis
  • darts
  • tafelvoetbal
  • poolbiljart
  • je partner (geintje..)

klik op de foto voor meer ....

klik op de foto voor meer ....

klik op de foto voor meer ....

Speelkamer

Als de kids het naar hun zin hebben is de vakantie vaak geslaagd is een vaak gehoorde zegswijze. Vaak is het behelpen op zo'n hotelkamer maar daar hebben wij wat op bedacht!

Voor de kids hebben wij een speelkamer ingericht waar ze lekker kunnen ravotten, klimmen, tafelvoetbal een playstation en alles waar onze eigen kinderen zich ook altijd mee vermaken. Grootste probleem vormt meestal om ze daar weer weg te krijgen....

Ook in onze achtertuin staan diverse speeltoestellen en een heus piratenschip!

Dus terwijl u een gezellige avond in de bar heeft kunnen uw kids op gepaste afstand lekker zichzelf zijn zodat u beiden een optimale vakantie kunt genieten.

klik op de foto voor meer ....

klik op de foto voor meer ....