+43 650 41 65 726 info@hausbrabant.com

De familie van Schijndel

Graag willen wij ons even voorstellen met wie u te maken heeft.

In 2009 hebben we besloten om te gaan emigreren. Helaas kregen we voor ons droomland Australië geen visum en werd er verder gezocht naar een land wat bij ons zou passen. Het werd Oostenrijk. Een land wat in de zomer en winter veel te bieden heeft. Na veel zoeken waren we verkocht door dit pand. Een pand met veel potentieel maar waar ook heel veel aan gedaan moest worden. Bayrischerhof, zoals het voorheen heette, was een pension met vele kamers en restaurant. Leonie, met haar bouwkundig inzicht wist hier meteen raad mee. En zoals u nu zelf ziet, is het opgeknapt naar een aantrekkelijk appartementenhuis met 8 appartementen waar we super trots op zijn.

Gastheer Helmut is 49 jaar jong. In Nederland was hij veelal werkzaam als accountmanager in de sanitair wereld en de laatste jaren als taxateur. Nu is hij in zomer het liefst aan het toeren met Leonie op de trike. Hij maakt graag uitdagende wandelingen in de bergen met zijn gezin of gasten. In de winter is hij graag te vinden op de latten. Gastvrouw Leonie is 37 jaar jong. In Nederland was ze werkzaam als bouwkundig inspecteur. Een energieke vrouw die niet graag stil zit. In de zomer bezoekt ze graag de vele meren. In de winter gaat ze graag de pistes op met haar snowboard of ski’s. Haar kinderen hebben het dit ook dan ook allemaal van haar geleerd en niet verkeerd ook. Vele prijzen zijn er al gewonnen door hun.

Dan de 5 kinderen. Dochter Joy is 11 jaar. Een vrolijke meid welke zich bezig houdt met zwemmen, langlaufen, snowboarden en gitaar spelen. Zoon Brett is 10 jaar. De bezige bij van de familie. Schansspringen (Noordse Combinatie) is zijn sport waarmee hij zeer veel onderweg is. Verder is hij in de winter veel te vinden in het Funpark. Zoon Sky is 6 jaar. Beginnend skispringer, goede skiër en fietst heel graag. Zoon Yesse is 4 jaar. Speelt heel graag met auto’s en ook hij is al te vinden op de ski’s. Dochter Kate is 4 jaar en de laatste van het stel. Kate is heel graag creatief bezig. Speelt ook graag een spelletje en is bijna al niet meer bij te houden op de piste. Heerlijk toch.

Het perfecte uitje voor dit gezin is een dag skiën op de Ehrwalder Alm.