+43 650 41 65 726 info@hausbrabant.com

De familie van Schijndel

Graag stellen wij ons aan u voor. 

In 2009 hebben we besloten te emigreren. Helaas kregen we geen visum voor ons droomland Australië en zochten we een land dat bij ons zou passen. Het werd Oostenrijk. Een land dat zowel in de zomer als in de winter veel te bieden heeft. Na lang zoeken waren we verkocht door deze woning. Een pand met veel potentie maar waar nog veel moest gebeuren. Bayrischerhof, zoals het vroeger heette, was een pension met veel kamers en een restaurant. Leonie wist met haar architectonisch inzicht meteen hoe ze hiermee om moest gaan. En zoals u zelf kunt zien, is het gerenoveerd tot een sfeervol appartementenhuis met 8 appartementen waar we erg trots op zijn.

Gastheer Helmut is 50 jaar oud. In Nederland werkte hij vaak als accountmanager in de sanitaire wereld en de laatste jaren als taxateur. Nu geeft hij er de voorkeur aan om in de zomer met Leonie op de driewieler te toeren. Hij maakt graag uitdagende wandelingen in de bergen met zijn gezin of gasten. In de winter staat hij graag op de latten. Gastvrouw Leonie is 38 jaar oud. In Nederland werkte ze als bouwkundig inspecteur. Een energieke vrouw die niet graag stil zit. In de zomer bezoekt ze graag de vele meren. In de winter gaat ze graag met haar snowboard of ski’s de piste op. Haar kinderen hebben dit allemaal van haar geleerd en ook niet verkeerd. Veel prijzen zijn al door hen gewonnen.

Dan de 5 kinderen. Dochter Joy is 12 jaar oud. Een vrolijk meisje dat zich bezighoudt met zwemmen, langlaufen, snowboarden en gitaar spelen. Zoon Brett is 11 jaar oud. De bezige bij van de familie. Schansspringen (Nordic Combination) is zijn sport waarmee hij veel reist. Verder is hij in de winter veel te vinden in het Funpark. Son Sky is 7 jaar oud. Beginners skispringer, goede skiër en houdt van fietsen. Zoon Yesse is 5 jaar oud. Speelt graag met auto’s en is ook op ski’s te vinden. Dochter Kate is 5 jaar en de laatste van het stel. Kate houdt ervan creatief te zijn. Speelt ook graag een spelletje en is bijna niet bij te houden op de piste. Hoe dan ook heerlijk.

Het perfecte uitje voor dit gezin is een dagje skiën op de Ehrwalder Alm.